Fizetési módok

Fizetési módok››

Hogyan fizethet?

 

Személyes átvétel az üzletben


Internetes vásárlás esetén lehetőség van a termék üzletünkben való átvételére, ez esetben a megrendelés és vásárlás véglegesítése során a személyes átvétel lehetőséget kell kiválasztani a szállítási módok közül. Így olcsóbb és gyorsabb lehet a vásárlás, hiszen a termékek személyes átvétele díjmentes!

Megrendelés leadása nélkül, nyitvatartási időben sok szeretettel várjuk üzletünkben, ahol kollégáink rendelkezésre állnak, hogy megválaszolják az esetleges kérdéseket és segítsenek a legjobb oktatóanyagok kiválasztásában.

Címünk:                 1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 3. em./23.

Nyitva tartás :       H-P: 08.00-17.00 óráig

Mobil:                    +36 70 940 6326

E-mail:                   info@tantaki.hu


Fontos!
Az üzletben való átvételkor csak készpénzes fizetésre van lehetőség.Fizetés utánvéttelMiután leadta a megrendelését, telefonon felkeressük. Ha Ön másként nem kéri, akkor automatikusan postai utánvéttel küldjük a megrendelt termékeket. Ebben az esetben a GLS futára fogja kézbesíteni a csomagot, és csak akkor kell fizetnie, amikor átveszi azt. Postai utánvét esetén postaköltséget számolunk fel, ami 1.250 Ft.

Fontos!

Ha Ön nem tartózkodik a megadott szállítási címen, amikor a kézbesítés történik, akkor a futár egy értesítőt fog bedobni a postaládájába, amivel el tudja érni őt, hogy egyeztessen egy következő szállítási időpontot vagy másik címet.


Fizetés átutalással


Ha Ön átutalással szeretne fizetni, akkor a megrendelésnél válassza az Átalánydíj árat. Ebben az esetben a postaköltség 990 Ft. A következő számlaszámra utalja el a megrendelt termékek végösszegét:


Tantaki Kft.
Számlaszám:
17000019-12386556-00000000
AXA Bank


Miután megérkezett a számlánkra a pénz, mi postázzuk Önnek a termékeket. Általában az utalást követő napon megérkezik az összeg, így mi már másnap el tudjuk küldeni a csomagot.
A csomagot a GLS Futárszolgálat segítségével kézbesítjük.Fizetés rózsaszín csekkelVan lehetőség arra is, hogy a megrendelt termékek árát rózsaszín csekken fizesse ki. Ebben az esetben, miután leadta a megrendelését, és a megrendelésnél jelezte, hogy Ön rózsaszín csekken szeretné kifizetni az összeget, akkor el kell mennie egy postára, és ott feladni a termékek árát + 990 Ft szállítási díjat a következő címre:

Tantaki Kft.
1023 Budapest
Bécsi út 3-5. 3/23.


Amint megérkezik az összeg hozzánk (ez kb. 2-3 munkanap), azonnal postázzuk a termékeket.


Ha Ön külföldről rendel


Ha Ön külföldről adja le a megrendelését, akkor csak banki átutalással tud fizetni, mivel nincs lehetőségünk postai utánvéttel elküldeni a csomagot külföldre.
Ekkor két lehetőség közül választhat:
  1. Megkaphatja a DVD-ket letölthető formátumban, ami azt jelenti, hogy mi nem postázzuk a DVD-t, csak a letölthető linket küldjük el e-mailben, és így Ön le tudja menteni a számítógépére az anyagot. Ez a formátum semmiben nem különbözik a fizikai értelemben vett DVD-től, csak annyiban, hogy nem lesz egy kézzel fogható lemeze, amit a számítógépbe kell beraknia.
  2. A másik lehetőség, hogy miután elküldte a számlánkra a megrendelése árát és a szállítási költséget, akkor mi elküldjük Önnek a csomagot.

A következő számlaszámra küldheti a megrendelt termékek árát:

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank

H-1027 Budapest, Medve utca 4-14.


100%-os pénzvisszafizetési garancia!


Ha úgy érzi, hogy a megvásárolt oktatóanyag egyáltalán nem segített Gyermekének a tanulásban, akkor visszafizetjük az árát, amennyiben a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldi a terméket címünkre.


Tovább a rendeléshez>>
 Kapcsolat
Cím: 1023 Bp. Bécsi út 3-5. 3./23.
Tel.: 06/70 940 6326 vagy
06/70 266 0953
E-mail: info@tantaki.hu
Facebook
Térkép
© Tantaki KFT.