Tartalommal kapcsolatos kérdések

GYIK1››

Oktatóprogramok TARTALMÁVAL kapcsolatos kérdések


1) Vannak feladatok az oktatóanyagokban?
Igen, minden témakör (elméleti rész) végén van egy gyakorló feladatsor, amely segítségével az adott témakör játszva begyakorolható.
Emellett pedig vannak olyan oktatóprogramok, melyek kizárólag feladatokat tartalmaznak. Ilyen a Mókás Matek (1-4. oszt.), ill. a Matekozz Ezerrel (5-8. oszt.) sorozatok, amelyek mind 1000-1000 gyakorlófeladattal segítenek gyermekednek a siker elérésében.


2) Hogyan látod az eredményeket a feladatoknál?
Az egyes feladatsorok végén oklevél mutatja az elért pontszámot, illetve ezt százalékban is jelzi.


3) Saját tempójában tud haladni a tanuló?
Az oktatóanyagaink elméleti részei hangalámondással készülnek. A lejátszás megállítható, visszatekerhető, így minden diák a saját tempójában tud haladni.


4) Vannak magyarázatok is, ha elront egy feladatot a gyerek, vagy csak a helyes eredményt látja utána?
A feladatok megoldása során, illetve a megoldások megtekintése során nincsenek magyarázatok/levezetések. A feladatok az adott témakörre épülnek, tehát annak megtanulásával és az abban lévő feladatok megértésével a gyakorlófeladatok megoldhatók.


5) Mit jelent az oktatóprogramok esetében a letölthető változat?
A letölthető változat azt jelenti, hogy az oktatóprogramhoz nem tartozik fizikai lemez. Az oktatóanyag linkjét e-mailben küldjük el neked, amit a számítógépedre le tudod tölteni, és le tudod menteni. A további tennivalókat tartalmazza az e-mail a számlával együtt.

Fontos! A letölthető oktatóprogramot nem tudod utánvéttel kifizetni, hiszen nem tudsz mit átvenni! Két fizetési lehetőség közül választhatsz: az egyik, hogy átutalod bankszámlaszámunkra az oktatóanyag árát. A másik fizetési lehetőség pedig, hogy rózsaszín csekken fizeted be az összeget a címünkre, vagy a bankszámlaszámunkra.

 
Kapcsolat
Cím: 1023 Bp. Bécsi út 3-5. 3./23.
Tel.: 06/70 940 6326 vagy
06/70 266 0953
E-mail: info@tantaki.hu
Facebook
Térkép
© Tantaki KFT.