Legyél Te is törzsvásárálónk, hogy kedvezményekben részesülhess!

Törzsvásárlói kedezmény››
 
Hadd köszöntsünk Téged is

törzsvásárlóink között!


Miért éri meg Törzsvásárlónak lenni?
  • a törzsvásárlói programba történő belépés és a Törzsvásárlói tagság ingyenes
  • törzsvásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítunk, alkalmanként még akciós árainkból is
  • kedvezményeinkről mindig előre tájékoztatjuk, így időben tervezheti meg vásárlásait
  • termékeink árából – a halmozott összegnek megfelelően – 5-10-20% kedvezményt adunk
Igénybe veszem a kedvezményt>>

A Tantaki Törzsvásárlói Tagság (továbbiakban Törzsvásárlói tagság) használata előtt kérjük, olvasd el az alábbi szabályzatot!

A Törzsvásárlói Rendszer működtetésének célja
A Tantaki Kft., mint a magyarországi oktatóanyag piac meghatározó szereplője, már megalakulásakor legfontosabb céljai között határozta meg a játékos tanulás kialakításában és formálásában való aktív részvételt. E cél megvalósítása és a rendszeresen visszatérő vásárlók különleges kiszolgálása érdekében hozta létre a Tantaki Törzsvásárlói Rendszert. A program célja egyrészt rendszeresen visszatérő vásárlóink megbecsülése, ösztönzése, másrészt a velük folytatott folyamatos és interaktív kommunikáció fenntartása.
A Törzsvásárlói Rendszer által nyújtott különféle kedvezmények, egyedi szolgáltatások igénybevételére kizárólag a tagsággal rendelkező törzsvásárlók jogosultak. Törzsvásárlói programunk 2014. január 1-jén indul, és visszavonásig érvényes.

Hogyan és hol használható a Tantaki Törzsvásárlói Azonosító?
A kedvezményekre való jogosultságot a törzsvásárlói tagság azonosító számának megadásával lehet igazolni. A tagságazonosító kiváltható és használható a Tantaki Kft. üzletében, beleértve az internetes vásárlásokat is a vasarlas.tantaki.hu internetes áruházában. A tagságazonosító használatával (helyszíni fizetéskor történő felmutatásával, internetes áruházunkban a tagsági azonosító szám megrendeléskori megadásával) történt vásárlások bekerülnek a Tantaki elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a törzsvásárlónak, az alábbiak szerint:

Kedvezmények oktatóprogramokra és könyvekre
 
A kártya kedvezménye Induló: 0% 5% 10% 20%
Tagság státusza - Tantaki Bronze tagság Tantaki Silver tagság Tantaki Gold tagság
Halmozott vásárlás összege 0 –
11.990 Ft
12.000 –
19.990 Ft
20.000 – 49.990 Ft 50.000 Ft -


A kedvezmények részletes ismertetése
A tagság kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.tantaki.hu internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. Több kedvezményes jogcím esetén a vásárló választhat, hogy melyiket kívánja igénybe venni.
A www.tantaki.hu webáruház esetében a kedvezmények alól kivételt képezhetnek az akciós termékek, illetve néhány egyéb termék. Utóbbi esetben a termék adatlapján nem jelenik meg a törzsvásárlói kedvezmény.
A kedvezmények a következő termékekre vonatkoznak: oktató DVD-k, oktatócsomagok, könyvek.

Igénybe veszem a kedvezményt>>


A Tantaki Kft. Törzsvásárlói rendszerében a törzsvásárlói tagsághoz kapcsolódóan a háromféle tagsági státusz kerül bevezetésre:

1. Tantaki Bronze tagság: azon Vásárlók, akiknek halmozott vásárlásának összege eléri vagy meghaladja a 12.000 Ft-ot, Bronze tag státuszt kapnak, mely a Tantaki Kft.-nél kapható minden termékre 5% kedvezményt biztosít. A vásárlás értéke bekerül az elektronikus nyilvántartásba.

2. Tantaki Silver tagság: azon Vásárlók, akiknek halmozott vásárlásának összege eléri vagy meghaladja a 20.000 Ft-ot, Silver tag státuszt kapnak, mely a Tantaki Kft.-nél kapható minden termékre 10% kedvezményt biztosít. A vásárlás értéke bekerül az elektronikus nyilvántartásba.

3. Tantaki Gold tagság: azon Vásárlók, akiknek halmozott vásárlásának összege eléri vagy meghaladja az 50.000 Ft-ot, Gold tag státuszt kapnak, mely a Tantaki Kft.-nél kapható minden termékre 20% kedvezményt biztosít. A vásárlás értéke bekerül az elektronikus nyilvántartásba.

A halmozódó egyenleg alapján, sávváltáskor, automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke, amely az átlépést követő vásárlás alkalmával használható fel.

Hogyan lehet Tantaki Törzsvásárlói Azonosítóhoz jutni?
A törzsvásárlói azonosító a Tantaki Kft. irodájában vagy weboldalán igényelhető. A törzsvásárlói regisztráláshoz szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, vagy ha már regisztrált Vásárló, aláírásával elfogadja a Tantaki Kft. Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát. Az adatok rögzítése 1-3 munkanapon belül megtörténik, ezt követően a kedvezmények a törzsvásárlói azonosító megadásával igénybe vehetőek az üzletben és a webáruházban.
A törzsvásárlói tagság már az első vásárlás alkalmával igényelhető, azonban 12.000 Ft halmozott vásárlás összegyűjtéséig nem jár kedvezmény. Tájékoztatunk, hogy amennyiben online rendelés esetén futáros házhozszállítást választasz, a szállítási költség értéke nem halmozódik a törzsvásárlói rendszerben.

A Törzsvásárlói Azonosítót ITT tudod igényelni.


A Tantaki Törzsvásárlói Azonosító érvényesítése
A törzsvásárlói azonosító igénylése után nincs más dolgod, mint a kiválasztott termék megvásárlása során érvényesíteni azonosítóját. Ez kétféleképpen történhet: személyes vásárlás esetén az azonosító bediktálásával, valamint a Tantaki webshopon történő megadásával. Utóbbi esetben a következő lépések szükségesek:
  • válaszd ki a kívánt terméket
  • a bevásárlókosárnál jelöld be a "Beváltom a kuponkódomat / törzsvásárlói kódomat"
  • írd be Törzsvásárlói Azonosítódat
  • nyomd meg az "utalvány érvényesítése" gombot


EGYÉB SZABÁLYOK – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei
Az adatlap kitöltésével, illetve az igénylés leadásával és aláírásával a Vásárló elfogadja a Tantaki Kft. Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon, illetve igénylési lapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a törzsvásárlói azonosítóval vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Tantaki Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a törzsvásárlói azonosítóhoz kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Tantaki Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a tagságot, illetve a tagsági azonosítót letiltani.

A tagsági azonosítószám hiányában biztonsági és technikai okokból semmilyen törzsvásárlói kedvezményt – szolgáltatást nem áll módunkban biztosítani, ez alól kivétel nem tehető!

Azon vásárlások értéke utólag nem kerülhet jóváírásra a törzsvásárlói rendszerben, melyeket a törzsvásárló a törzsvásárlói azonosító nélkül eszközöl és a fizetést megelőzően nem jelzi törzsvásárlói azonosítóját. Utólagos reklamációt ezen esetekben nem áll módunkban elfogadni.

A törzsvásárlói tagsággal kapcsolatos feltételrendszert a Tantaki Kft. mint kibocsátó bármikor módosíthatja, a kibocsátott törzsvásárlói azonosítók érvényességét korlátozhatja, a törzsvásárlói tagsággal igénybe vehető kedvezményeket változtathatja, illetve jogában áll a teljes rendszer egyoldalú megszüntetése is, a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül. A változásokat a kibocsátó, internetes oldalán megjeleníti, de további tájékoztatási kötelezettsége nincs.

A Törzsvásárlói tagságazonosító másra át nem ruházható.

Az adott vásárlással szerezhető törzsvásárlói összeghalmozódásra a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség. A Tantaki Kft. részéről nem teljesített vagy a vásárló által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén összeghalmozódás nem történik. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói jóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a vásárló reklamáció miatt juttatja vissza a Tantaki Kft.-nek, úgy a Tantaki Kft. ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlást hozzáadja-e a halmozódó összeghez.

Adatok kezelése és védelme
A Törzsvásárlói tagság adatlapjának vagy igénylési lapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Tantaki Kft. elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a törzsvásárlói azonosító letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.
A Törzsvásárlói programra a Tantaki Kft. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

Felelősség
A Tantaki Kft. nem felel a törzsvásárlói azonosítóval kapcsolatos visszaélésekért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben Áfával növelt bruttó értéket jelentenek.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a Tantaki Kft. Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, fordulj az irodában tartózkodó munkatársainkhoz vagy vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Neked!

Elérhetőségek:
Cím: Tantaki Kft. 1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 3.em./23.
Telefon: 06/70 940 6326 vagy 06/70 266 0953
E-mail: info@tantaki.hu vagy marketing@tantaki.hu

Köszönve eddigi vásárlásaid, bízunk abban, hogy hosszútávon üdvözölhetünk törzsvásárlóink között!

Nagy Erika
ügyvezető igazgatóKapcsolat
Cím: 1023 Bp. Bécsi út 3-5. 3./23.
Tel.: 06/70 940 6326 vagy
06/70 266 0953
E-mail: info@tantaki.hu
Facebook
Térkép
© Tantaki KFT.